dimarts, 7 d’octubre del 2014

Avui torna Campus Obert, la secció d'actualitat d'Última Hora i coordinada pel CEDOC

A partir d'avui dimarts, 7 d'octubre de 2014, cada setmana torna a publicar-se Campus ObertCuestiones de actualidad desde la óptica de expertos universitarios
Com sabeu es tracta d'una iniciativa del diari Última Hora, i sota la coordinació del CEDOC, amb la qual cada dimarts acostam als lectors dels diari, diferents articles amb l'objectiu d'aportar una visió de l'actualitat des de la perspectiva de professionals i de tècnics de la nostra Universitat, amb les darreres recerques fetes, i també del món científic en general.
La coordinació d'aquesta publicació és a càrrec de Sebastià Serra Busquets, Antoni Vives Reus i  Rafel Puigserver Pou.
Enguany la secció presenta algunes novetats. Una nova imatge (tant al diari com al web) i més espai per oferir una visió ràpida i amena dels temes científics, econòmics, socials, culturals, històrics, etc. Són articles d'actualitat o de recerques breus fetes per professionals qualificats. 
Característiques dels articles
  • Títol de l'article (no més llarg d'una línia) 
  • Nom del l'autor/a complet, i càrrec o titulació (així com voleu aparèixer citats)
  • Cos de l'article amb una extensió màxima de 1.900 caràcters (espais inclosos).
  • Fotografia o il·lustració, de la qual en sigueu els propietaris o bé estiguin lliures de drets. Si no en teniu cap podeu fer-nos una proposta i la farem arribar al diari.
  • Una fotografia de l'autor/a. No cal que sigui una foto de carnet, però haurien de ser fotografies una mica formals.
L'entradeta i el títol marró segueix sent responsabilitat nostra, però si algú ens vol fer una proposta també ho agrairem.
Aquests canvis vénen acompanyats també de terminis de lliurament dels originals. Com a molt tard s'han de remetre abans de les 14 hores del divendres anterior a la publicació(continua sent els dimarts) i s'han de remetre a l'adreça electrònica: cedocuibarrobagmail.com
Octubre de 2014