dijous, 23 de desembre del 2010

Pluja d'Idees. L'espai de l'estudiant

El passat dimarts 21 de desembre els i les alumnes col·laboradors/es del CEDOC, de la Facultat de Filosofia i Lletres i les becàries del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB es van reunir sota la direcció del professor Sebastià Serra i amb Rafel Puigserver com responsable de la web per donar naixement a un nou espai d'expressió que s'inaugurarà el pròxim 19 de gener i es veurà inscrit a l'àmbit de la pàgina web del CEDOC. 
Es tracta de Pluja d'idees. L'espai de l'estudiant, una plataforma digital on els estudiants de la UIB i estudiants illencs arreu del món podran publicar breus articles de diversa temàtica (actualitat, història, art, economia, literatura, cultura popular, cinema...). El proper 19 de gener inaugurarem aquest espai, obert a tothom, i esperem que us engresqueu a participar amb assiduïtat. 
L'objectiu és fomentar l'esperit crític, lliure i alhora respectuós. Els articles hauran de presentar un màxim de 1200 caràcters (espais inclosos). El text s'ha d'articular en tres petits paràgrafs i els autors podran incloure una fotografia lliure de copyright amb el text. A més, s'ha d'adjuntar una petita fotografia de l'autor que apareixerà vora el nom i llinatge, així com el número de DNI (que no publicarem). 

Per a qualsevol dubte sobre la participació, o per enviar els articles, podeu escriure a cedocuib@gmail.com.

Publica: Elisabeth Ripoll Gil, becària del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts