dijous, 1 d’octubre del 2015

Alumnat col·laborador (termini: 8 d'octubre)

Un any més es convoquen les places d'alumnat col·laborador. Existeixen places de tipus A, B i C, i són reconegudes amb una remuneració econòmica o crèdits ECTS. Les sol·licituds es realitzen a través d'UIBdigital, i també cal enviar el CV i un extracte acadèmic per correu electrònic si així ho requereix la plaça.

Poden optar a aquestes places tots els alumnes que l'any acadèmic 2014-15 estiguin matriculats a la UIB, de qualsevol estudi de grau, sempre que hagin superat un mínim de 60 ECTS de la titulació, segons del perfil de la plaça, publicat a la pàgina web de la UIB. Un mateix alumne només pot gaudir dues vegades de places d'alumne col·laborador de cada tipus. Excepcionalment, en pot gaudir una tercera vegada si és l'únic candidat a una plaça. El fet de gaudir d'una plaça d'alumne col·laborador és incompatible amb una altra plaça de qualsevol tipus. 

Enguany el CEDOC (encapçalat pel Dr. Sebastià Serra) ofereix sis places de 6 crèdits ECTS reconeguts:

B-CEDOC001 - Centre d’Estudis i Documentació Contemporània


B-CEDOC002 - Centre d’Estudis i Documentació Contemporània


B-CEDOC003 - Centre d’Estudis i Documentació Contemporània


B-CEDOC004 - Centre d’Estudis i Documentació Contemporània


B-CEDOC005 - Centre d’Estudis i Documentació Contemporània


B-CEDOC006 - Centre d’Estudis i Documentació Contemporània




Així mateix el Dr. Antoni Marimon compta amb 2 places de tipus A i el Dr. Sebastià Serra compta amb 1 plaça de tipus A, vinculades a tasques relacionades amb la facultat (recerques, etc) i reconegudes amb crèdits ECTS.

El termini per presentar les sol·licituds començarà el proper dia 01 d'octubre de 2015 i acabarà el 08 d'octubre de 2015 (ambdós inclosos).
Els alumnes que opten a places per a les quals s'estableix una «entrevista personal» com a criteri de selecció, rebran un correu del tutor a partir del dia 9 d'octubre amb una proposta de data i hora. Hauran de confirmar l'entrevista, per telèfon o per correu electrònic, al número o a l'adreça que s'hi indiqui.
El dia 20 d'octubre de 2014 s'anunciarà a la pàgina web de la UIB el resultat provisional per als alumnes.
Els dies 20 i 21 d'octubre: Acceptació per part dels alumnes de la plaça adjudicada. L'alumne que no l'accepta, la perd, i només es pot tenir un plaça com a alumne col·laborador.
Del 22 d'octubre de 2014 al 23 d'octubre de 2015 els alumnes suplents han d'estar pendents de la pàgina web per si passen a ser titulars i han d'acceptar la plaça o renunciar-hi el mateix dia. Si no s'accepta la plaça, passarà al suplent següent.

Els alumnes que siguin nomenats alumnes col·laboradors estan obligats a complir l’horari, les normes i la disciplina de la Universitat de les Illes Balears, on realitzen llur formació. Els alumnes col·laboradors han de complir, en particular, amb les exigències de confidencialitat de la informació relativa a la protecció de la propietat intel·lectual i industrial, tant derivades de la seva pròpia activitat en investigació com de les que es realitzin a la Universitat i a les quals tinguin accés.

Trobareu tota la normativa i oferta de places al web de la UIB.